Grip Verzuimservice - Nederlands Grip Verzuimservice - English  U bent hier: academy

Grip-Verzuimservice-Icon-Academy

Academie

Naast de opleiding voor onze eigen verzuimexperts biedt Grip Verzuimservice Academie ook opleiding en trainingen voor andere doelgroepen. Hierbij valt te denken aan verzuimbegeleiders, casemanagers, re-integratie deskundigen, werkgevers, HR adviseurs en anderen die dewerkende mens aan het werk willen houden.

Samen met onze klanten maken we een programma op maat. Op onze locatie of in company. Het aanbod kan gaan over wet- en regelgeving, financieleaspecten, verzekeringstechnisch vraagstukken, samenwerking in de verzuimbegeleiding, hanteren van richtlijnen of voorkomen van verzuim. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Nieuw! Wij bieden 'In-Company' trainingen "Omgaan met ziekteverzuim" op maat voor leidinggevenden, HR functionarissen en casemanagers.

Grip-Verzuimservice-Icon-Academy

Actueel Aanbod

Er is op dit moment geen externe Cursussen gepland.

.. »

Grip-Verzuimservice-Icon-Academy

Overzicht

Academie: Cursus - Introductiecursus Ziekteverzuim

Wat moet, wat kan, wat mag en wat mag niet. Uit de uitzending van Zembla van 19 september 2013 blijkt dat werkgevers niet weten wat wel moet en wat niet. Rondom ziekteverzuim zijn talloze regels en wetgeving. Voor ondernemers vaak een doolhof waar zij zich liever niet in begeven. Toch k.. »

Academie: Cursus - Wat is er met probleemanalyse gebeurd?

Hoe kunt u het probleemanalyse en plan van aanpak transformeren van een verplicht nummertje voor het UWV, naar een eigen hulpmiddel om grip te krijgen op verzuim en de grote kostenpost en de persoonlijke re-integratie grondig te beoordelen en te begeleiden?.. »

Academie: Mini seminar - Wet Werk en Zekerheid, wat betekent dat voor u?

In ruim een uur zetten wij de wijzigingen in de verplichtingen voor de werkgever naar aanleiding van de invoer van de Wet Werk en Zekerheid, voor u op een rij. U krijgt o.a. antwoord op vragen als: Wanneer moet ik iemand ‘aanzeggen’ Welke boete moet ik betalen als ik dit niet (goe.. »

Academie: Training - Het instrument FML

Het instrument FML: Modulaire opbouw | Normaalwaarden | Ervaren beperkingen | Beoordeling (en de beperking daarvan) | Geldigheidsduur.. »

Academie: Training - Omgaan met ziekteverzuim - 'In-Company' training

Wij bieden in-company trainingen "Omgaan met ziekteverzuim" op maat voor leidinggevenden, HR functionarissen en casemanagers... »

Academie: Training - Richtlijnen

Ziekte verzuim. Wat is dat eigenlijk? Je (arbeids-)contractuele afspraken niet nakomen omdat je geen activiteiten kunt uitvoeren ten gevolge van een ziekte!.. »

Academie: Workshop - De (bedrijfs)arts

De (bedrijfs) arts. Bij ziekteverzuim van werknemers heeft de bedrijfsarts een begeleidende taak. Beoordeling van de arbeids(on)geschiktheid binnen de wettelijke kaders en het geven van werkhervattingsadviezen vormen daar een onderdeel van, claimbeoordeling en controle niet... »

Academie: Workshop - De kracht van 'ont-moeten' - Workshop over Persoonlijke Balans.

Moet jij ook (nog) zo veel van jezelf? Deze workshop is bedoeld voor medewerkers die genieten van hun werk, die iedere kans grijpen om zichzelf te ontwikkelen, niets willen missen van hun sociale leven en… oh ja, ook het thuis goed op orde willen hebben, kortom, medewerkers met e.. »

Academie: Workshop - Grip op Ziekteverzuim

In deze workshop geeft Marij Marsden, bedrijfsarts en directeur Grip Verzuimservice inzicht in de meest voorkomende oorzaken van ziekteverzuim en wat u daarmee kunt doen. Spanningsklachten, Burnout, lage rugklachten, RSI oftewel KANS. Allemaal aandoeningen die langdurig verzuim kunnen v.. »

Academie: Workshop - Het ziekteverzuim omlaag brengen - het DNA-spel

Het ziekteverzuim omlaag brengen en (intrinsiek) gemotiveerde werknemers: is dat niet iets waar ieder bedrijf naar streeft, waar jij naar streeft? Hoe hoger de intrinsieke motivatie, hoe lager het ziekteverzuim. Maar… hoe krijg je die intrinsieke motivatie omhoog? Dan moet je op .. »

Grip-Verzuimservice-Icon-Contact

Contact

Neem gerust contact met ons op.

Contact