Grip Verzuimservice - Nederlands Grip Verzuimservice - English  You are here: partnerships_en

Grip-Verzuimservice-Icon-Partner

Partnerships

Grip Verzuimservice delivers many services with the help of our partners.

Grip-Verzuimservice-Icon-Wie-Zijn-Wij

Partners

Grip Verzuimservice - Nieuws

Introductie Brechje van Geenen Talent Development & Coaching


Brechje van Geenen Talent Development & Coaching specialiseert zich in het zo optimaal mogelijk inzetten van werknemers door middel van coaching en training. Zij brengt persoonlijke en professionele vraagstukken bij elkaar, en helpt haar klanten zingeving voor zichzelf te definiëren, zodat zij meer voldoening en geluk in hun leven en carrière ervaren.

Naast het coachen van professionals in carrière vraagstukken heeft zij zich gespecialiseerd in het coachen en trainen van werknemers die voor, tijdens of na hun scheiding worstelen met het uitvoeren van hun werk. Het is haar doel om scheiden uit het taboe op de werkvloer te halen en individuen te coachen en trainen, zodat zij binnen afzienbare tijd meer grip op hun leven krijgen en daardoor weer effectief en met plezier aan de slag gaan.

Voor meer informatie bezoek de website: brechje@brechjevangeenen.nl of bel direct met Brechje: 06-53444457.

Grip Verzuimservice - Nieuws

Human-Invest is een zelfstandig organisatieadviesbureau, dat zich gespecialiseerd heeft in de onderwerpen arbeidsomstandigheden, inzetbaarheid en vitaliteit. Human-Invest levert maatwerkdiensten om organisaties te helpen bij het optimaal inzetten en laten functioneren van medewerkers.

Om u van dienst te kunnen zijn beschikken wij over goed opgeleide adviseurs op de gebieden van arbeid- & organisatie, veiligheidskunde, arbeidshygiëne, ergonomie en leefstijl/arboverpleegkunde.

Naast de meer bekende producten zoals PMO’s, RI&E’s en werkplekonderzoeken, leveren wij ook verschillende programma’s op leefstijl, stresshantering en medewerkersbetrokkenheid.

info@human-invest.nl M: 06 20 61 36 45

http://www.human-invest.nl

Grip Verzuimservice - Nieuws


Lifeguard gebruikt ‘best-in-class’ inzichten over prestatievermogen uit de top-sport en de wetenschap in haar advies, trainingen en programma’s. Wij vertalen deze ideeën naar nieuwe concepten voor prestatievermogen op de werkvloer.

Lifeguard’s Energy Management training en coaching programma helpt leidinggevenden en medewerkers om hun de dagelijkse energie te vergroten. Wij leveren bewezen resultaat: deelnemers worden meetbaar energieker en productiever en leidinggevenden krijgen handvatten om individueel prestatievermogen te stimuleren.

Met ervaren coaches en verschillende tools (zoals e-coaching en e-learning) helpen we deelnemers om stappen te zetten en zorgen we voor duurzame gedragsverandering.

info@lifeguard.nl T: 030 – 2400638

http://www.lifeguard.nl

Grip Verzuimservice - Nieuws

 

Team Kikk - de brug tussen ondernemer en groei. Je bent ondernemer en wilt graag vóóruit.

Groeien en doen waar je goed in bent. Soms best ingewikkeld door steeds hogere wensen of eisen van opdrachtgevers en regelgevende instanties. Of een veranderende markt. Hoe houd je als ondernemer de juiste focus en raak je niet teveel afgeleid door allerlei bijzaken? Als ondernemer begrijpt Team Kikk dit en richt bedrijfsprocessen voor MKB-ers werkbaar in.

Team Kikk ondersteunt ondernemers in bedrijfsvraagstukken.

Of het nu gaat om de invoering van een kwaliteitscertificaat, een efficiënte bedrijfsvoering of de inzet van het juiste personeel. Team Kikk is overtuigd dat transparant en doelgericht organiseren het welzijn van de mens én succes voor de organisatie vergroot.

info@teamkikk.nl T: 085 487 56 90

http://www.teamkikk.nl

Grip-Verzuimservice-Icon-Wie-Zijn-Wij

Contact

Please feel free to contact for futher information.

Contact